Fjordfolk under Møysalen på nett

Fjord under Møysalen

Dette flotte landskapet mellom Lofoten og Vesterålen har flere nasjonale og internasjonale attraksjoner, ja, Trollfjorden og Raftsundet er på mange vis ikoner. Likevel er landskapet og bygdene anonyme og ukjente, i alle sammenhenger. Det er på tide å vise fram de flotte fjordbygdene våre. Derfor denne nettsida – felles for Vestbygda, Austre Vågan, Raftsundet, Innlandet med skjærgården, Blokken – Djupfjorden og Gullesfjorden.

Det blir holdt mange flotte arrangementer rundt i bygdene, erfaringsvis er det ikke like enkelt å nå ut med informasjon i tide. Vi er stolte av fjordene, men der man må planlegge reiser med båt og ferge i god tid er god informasjon en særskilt utfordring. Både for de som bor her og de som vil komme på besøk.

Sida skal gjøre det lettere å vise fram det vi kan by på av natur og kultur; vandringsruter, båthavner, sykkelruta, aktiviteter og attraksjoner Møysalen rundt. Kalenderen er ment for å markedsføre store og små arrangementer. Tjenesten er gratis.

Meninga er at bygdene skal komme med utfyllende tekster og bilder om det man ønsker med. Dette er en viktig del av prosjektet.

Vi håper kalenderen og sida blir mye brukt.